Repetitionerna inför höstens begivenheter är minst sagt igång. Vi kickade igång med en heldag i Lundby Nya Kyrka – inget livar upp en första repdag som kyrkoakustik.

SVE:A repar i Lundby Nya Kyrka

Kazoo is queen

Det vi repar inför just nu är framförallt ett framförande på Reservofficerarnas 90-årsjubileum. Det kräver naturligtvis sin marschorkester. Eftersom SVE:A är en vokalensemble och inte någon blåsorkester så löser vi det med kazoo. Det hela blir mycket lyckat.

SVE:A spelar Kazoo

Jag är 22:an Karlsson, från 5:e kompaniet.

Höstkonsert

Övriga nyheter att se fram emot är SVE:As höstkonsert. Det blir SVE:As andra konsert i egen regi. Den första var Man borde inte sova som vi gav i maj 2013. Inför den konserten jobbar vi en hel del sceniskt. Att kombinera sång och sceniskt framförande är något att ständigt öva på. Det kräver avslappning, närvaro och starkt fokus. Men det kräver också att en har roligt ihop.

SVE:A gör en kärleksmaskin tillsammans.

SVE:A gör en kärleksmaskin tillsammans.

Slutligen vill vi poängtera att SVE:A är en ensemble med höga ambitioner och som varje ensemble med självaktning bör, har vi vårt eget vin.

SVE:As vin SVEA:S vin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>